Často kladené otázky
Ktoré potraviny obsahujú kolagén?
Potraviny bohaté na kolagén, ktoré zvyšujú jeho tvorbu a pomáhajú vytvárať stavebné bloky (aminokyseliny) na zlepšenie stavu našej pokožky aj kĺbov:
- Vývar z kostí
- Kura
- Ryby a mäkkýše
- Vaječné bielka
- Citrusové, tropické ovocie a bobuľovité ovocie
- Cesnak
- Listová zelenina
- Fazuľa
- Paradajky
Nedostatok kolagénu sa plnohodnotne nedá získať z potravín, pretože niekedy vyššie uvedené potraviny obsahujú len zlomok toho, čo skutočne potrebujeme na to, aby správne fungovali vnútorné orgány, kĺby, pleť a podobne.
MZ Kolagén je 100% slovenský kolagén bez GMO, konzervantov, syntetických látok, cukru a umelých sladidiel schválený Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Slovenskej republike.
MZ Kolagén kupujte tu.
Najnovšie z tejto kategórie
-
Pitaja - v čom je výnimočné dračie ovocie?
-
Čo sa deje ak je v tele málo kolagénu?
-
Čo je skleroproteín?
-
Aké sú vlastnosti kolagénu?
-
Ktoré potraviny obsahujú kolagén?
-
Je kolagén pre mužov?
-
Prečo MZ Kolagén obsahuje dračie ovocie – Pytahayu?
-
Koľko typov kolagénov existuje?
-
Ako je možné podporiť syntézu nového kolagénu?
-
Koľko percent kolagénu tvorí ľudskú pokožku?
-
Prečo je kolagén dôležitý?
-
Čo je kolagén
-
Ako vzniká kolagén?
-
Ako dlho prebieha syntéza kolagénu?